Pernille Rosfjord viser nye utvalgte treskulpturer samt små modeller i serien Mind Craft 2 som er en videreføring av hennes tidligere serie Mind Craft 1 hun ble antatt med på Skulpturbiennalen i Oslo i 2015. (Nye skulpturer er i formatet 24 X 24 X 24 og 24 X 24 X 16). Publikum kan også forhåndsbestille en håndlaget skulptur blant de små modellene.

Rosfjord har hovedfag på SHKS, Institutt for farge (1990 – 92/94 - 95), har en BA (hons) i Fine Art/Media og Design fra UWE Bristol (1992 – 94) og praktisk ped. Fra Høyskolen i Oslo (1996 – 97). Hun har bl.a. deltatt på Novemberutstillingen, Østlandsutstillingen, Norsk skulpturbiennale, Kunst Rett Vest og har hatt separatutstillinger på BOA, Det Gule Huset og Oslo Prosjektrom og er innkjøpt av Norsk kulturråd og Utenriksdepartementet.

Morten Langhoff viser nye oljemalerier inspirert av moderne arkitekturhistorie. Det er spesielt perioden etter 1920 med nye byggeteknikker, nye materialer og nye holdninger som unndro seg tradisjonelle oppfatninger av hvordan et hus skulle se ut som er kilde til inspirasjon for hans nye malerier. Han har lekt med arkitektoniske former for å skape verk som befinner seg i grenselandet mellom abstrakt maleri og arkitektur.

Langhoff er utdannet på Academie de Port-Royal, Paris (1983-85), Ecole Nationale Superieure des Beau Arts, Paris (1985-86), hospitant i grafikk SHKS (1994-95) og har en Master i kunsthistorie ved Universitet i Bergen (2009). Han har hatt mange separatutstillinger i Norge, Frankrike og Luxemburg og organisert og deltatt på en rekke kollektivutstillinger i Norge, Sverige og Frankrike i tillegg til at han underviser og er foredragsholder.

Susanne Roti arbeider i skjæringspunktet mellom bilde og plagg og mellom representasjon og virkelighet. Gjennom å etterligne velkjente plagg reflekterer hun over temaer som identitet, mote, forbrukerkulturen og merkevarens kraft. Utstillingen består av en serie jakkeskulpturer som tar for seg den ikoniske denimjakka. Arbeidene utforsker broderiets potensiale, og ved å dekke hele stoffet med tråd skapes skulpturelle objekter med referanser til populærkultur, motehistorie og kunsthistorie. Roti (f. 1984, Asker) er utdannet ved Kunsthøgskolen I Oslo (2013). Hennes seneste utstillinger inkluderer Akershus Kunstsenter og Kunstbanken Hedmark Kunstsenter. Hun har deltatt på gruppeutstillinger som Årsutstillingen for Kunsthåndverk, Tegnebiennalen og Høstutstillingen og har mottatt flere stipend og fått god presseomtale.

Susanne Roti vil også holde broderiverksted i Asker kunstforenings galleri under Asker kulturfestival.

No items found.
apps