November 4, 2023

Separatutstilling Morten Langhoff

Morten Langhoff har en separat høstutstilling med figurative oljemalerier på lerret. Han er en kunstner fra København med utdanning fra Paris og foretrekker olje og akvarell. Utstillingen antyder en mulig tradisjon og gir publikum et innblikk i hans varierte kunstneriske stil.

September 14, 2023

Askerkunstnere i kunst rett vest

På samme måte som i 2022 deltok Asker kunstforening i den store kunstmønstringen, Kunst rett vest, med egen lokal fellesutstilling, i samarbeid med Kunst rett vest og Asker kommune.

June 8, 2023

Visuelle toner

May 4, 2023

Gatekunstustilling

Graffiti og gatekunst kom til Norges gater på midten av 80-tallet, inspirert av filmer som Beat Street og Style Wars. Flere av de som startet på 80-tallet driver fortsatt aktivt med spraybokser, men hovedsakelig nå i lovlige former.

June 11, 2022

Koloristene

Velkommen til vårens siste salgsutstilling som arrangeres som en hyllest til Hans Normann Dahl, en av grunnleggerne av Asker kunstforening for drøye 50 år siden

March 5, 2022

Absorbere og reflektere

Marius Martinussen er en anerkjent maler og grafiker fra Oslo med en fargesterk stil og internasjonal anerkjennelse. Han har solgt verk til kjente institusjoner som Statoil, Norges Bank og Trondheim kommune.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.