November 4, 2023

Separatutstilling Morten Langhoff

Morten Langhoff har en separat høstutstilling med figurative oljemalerier på lerret. Han er en kunstner fra København med utdanning fra Paris og foretrekker olje og akvarell. Utstillingen antyder en mulig tradisjon og gir publikum et innblikk i hans varierte kunstneriske stil.

September 14, 2023

Askerkunstnere i kunst rett vest

På samme måte som i 2022 deltok Asker kunstforening i den store kunstmønstringen, Kunst rett vest, med egen lokal fellesutstilling, i samarbeid med Kunst rett vest og Asker kommune.

June 3, 2023

Visuelle toner

Utstillingen VISUELLE TONER inngikk som en del av tilbudet i Asker kulturfestival 3. – 11. juni. Kunstnerne på utstillingen: Rolf Gulbrandsen, Heidi Smedsrud Hansen, Karin Elisabeth Nordquist, Elisabeth Tufte Sand, Marit Spilde, Ellen Mari Stien, Henning Vik.

May 4, 2023

Gatekunstustilling

Graffiti og gatekunst kom til Norges gater på midten av 80-tallet, inspirert av filmer som Beat Street og Style Wars. Flere av de som startet på 80-tallet driver fortsatt aktivt med spraybokser, men hovedsakelig nå i lovlige former.

November 18, 2022

LYS OG MØRKE – natur, magi og forvandling

Det var totalt fem kunstnere som stilte ut på denne utstillingen, alle med sine spennende uttrykk i mange forskjellige materialer, og i bildeflatene manifesteres både lys og mørke. Maleriene og tegningene reflekterer menneskers opplevelser. Naturen og dens materialer forvandles magisk til levende billedflater. Stråler av lys blir til glitrende farger.

September 17, 2022

Kunst rett vest 2022

For første gang deltok Asker kunstforening i denne årlige, store kunstmønstringen med egen lokal fellesutstilling i sentrum av Asker. Det er totalt 7 kommuner som deltar. Vi samarbeidet om dette med Kunst rett vest og Asker kommune. Hele 30 av de totalt 50 antatte kunstnerne fra Asker som ble utvalgt til Kunst rett vest, stilte ut hos oss. Årets valgfrie tema var vann. Uttrykkene spente fra foto, maleri, grafikk, tegning, akvarell, til skulpturer, keramikk m.m.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.